Frågor och svar

Frågor ställda till Riksland LSPD Clan:

Fråga 1: Hur ansöker man till Klanen?

Svar: Du ansöker till klanen igenom att du går till Ansök på denna hemsida! 

Fråga 2: Jag har inte fått något svar på min ansökan!

Svar: Om du inte har fått något svar på din ansökan efter en vecka, finns det flera anledningar:

  • Du har skrivit in fel email i ansökan.
  • Det kan vara många som har anökt och vi har mycket att göra, vi ber om ursäkt att du inte fått svar. Tyvärr kan du inte göra mycket åt detta förutom att ha tålamod.
  • Det kan ha varit ett så enkelt fel att du helt enkelt glömt att klicka på skicka i din ansökan. I så fall skicka en ny men bara om du vet säkert att du glömt att klicka på skicka. Om du skulle skicka flera ansökningar så gör du mycket extra jobb för oss Admins.

Fråga 3: Hur många medlemmar är ni?

Svar: Vi kan inte ge dig ett exakt svar då det ständigt tillkommer nya Aspiranter. Men vi närmar oss ett hundra tal medlemmar.

Fråga 4: Måste man köra som Polis?

Svar: Nej, det behöver du inte. Vill du vara Räddningstjänst, Ambulans, Piket, Helikopter enhet m.m Så finns det gott om utbildningar inom klanen du kan gå för att bli specialliserad inom det du vill arbeta med.

Fråga 5: Spelar ni endast på dator?

Svar: Ja, vi spelar endast på PC eller dator

 

Frågor ställda till Riksland:

Fråga 1: Hur skaffar jag LSPDFR?

Svar: Du skaffar LSPDFR igenom att ladda ner ett "mod" från LSPDFR. LSPDFR är ett modifikation till Grand Theft Auto V. Du kanske behöver extra erfarenheter för att installera detta. Om du behöver hjälp har jag en tutorial på min kanal som är uppdelad i två delar (Del 1 Del 2)

 

Fråga 2: Kan jag ha LSPDFR till Playstation 4, Playstation 3, Xbox One eller Xbox 360?

Svar: Jag måste komma med kanske lite tråkigt besked att LSPDFR endast är tillgängligt på PC dvs dator med Windows installerat. Ej Apple MAC eller Linux.

Fråga 3: Vilken är din populäraste video?

Svar: Min populäraste video är av någon konstig anledning LSPDFR Del 5. Varför den är så populär har jag inget svar på men det är roligt att ni gillar den så mycket!

Fråga 4: Är du Polis i verkligheten?

Svar: Detta är en fråga som förekommer väldigt väldigt ofta. Ni verkar vara väldigt nyfikna på svaret. *Trummvirvell* Svaret är faktiskt nej, jag är inte polis i verkligheten däremot är jag väldigt intresserad av polis yrket och vill gärna bli polis. Anledningen till att jag inte är polis just nu är självbesvarat i nästa fråga.

Fråga 5: Hur gammal är du?

Svar: Detta är också en fråga som förekommer väldigt ofta. Jag är inte det som många verkar tro att jag är, runt 20 år. Nej nej, jag är född år 2001.

Fråga 6: Vad spelar du in med?

Bilden och speljud spelar jag in med GeForce Experience Shadowplay som funkar förvånansvärt bra. Min röst spelar jag in med Audacity

Fråga 7: Hur länge har du spelat LSPDFR eller LCPDFR?

Jag har spelat LSPDFR enda sen det kommer ut dvs Juni 2015

Jag har spelat LCPDFR sedan April 2013

Alltså har jag hållt på med GTA modding i över tre år.

 

 

Senast uppdaterad: 2017-03-01 av Albin Fransson

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)