Riksland

Vem är Riksland?

Riksland eller Albin Fransson som han egentligen heter är ägare av Riksland LSPD Clan. Albin är även ägare av Youtube kanalen Riksland som ägnar sig till mesta dels av LSPDFR i GTA V. De flesta vet om vem Riksland är från hans Youtube kanal och videos specialliserad på moddat GTA V.

Albin gör videos på många olika spel men framförallt GTA V med LSPDFR. Här kan du komma till LSPDFR serien!

Så ofta som möjligt försöker han göra videos på kanalen så ofta jag kan men det är inte alltid det går. Videosarna är mellan 15-30 minuter men tar betydligt längre tid att göra. Runt 2 timmar för varje video om allt går som planerat. Ibland kommer saker ivägen då han studerar samtidigt.

Du kanske frågar dig vad Riksland har med hela clanen att göra och varför den är döpt efter honom? För att en clan ska fungera så felfritt som möjligt måste någon leda clanen och det är mitt jobb som Administrationchef. Han ser till att alla Admins gör sitt jobb och att allt rullar på felfritt. Blir det någonstans fel på den Adminstrativa sidan är det alltid honom man ska vända sig till till, helst via hans Twitter. Riksland är även med och spelar med övriga medlemmar. Inte alltid men ofta. 

Har du frågor till honom så kan du ställa de hans kontakt uppgifter nedan:

 

Ta kontakt med Riksland

Bussiness: albin@riksland.se

Klanen: kontakt@riksland.se

Vanligt: Twitter

 

Om du har vanliga frågor till Riksland ställ dem på min Twitter

Har du bussiness/affärsförfrågningar frågor till Riksland, använd mailen.

Senast uppdaterad: 2017-01-20 av Albin Fransson

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)